Taisha Tauma, numerologie

25. červenec 2012

Ve středu jste si v poradně Tandemu mohli povídat s numeroložkou Taishou Taumou.

Denisa
Dobrý den, chtěla by jsem Vás poprosit, zda by jste mohla spočítat moje jméno: Denisa Žličařová. Děkuji.
Dobrý den, vaše jméno má tzv.na vrcholu pyramidy číslo 12 a 3, což znamen, že se máte obětovat pro umění a tvořivost, která ve vás dříme. Dále při náhledu na karmagram vidím, že máte velmi silné myšlenky, kterými ovlivňujete silně svou realitu. V tomto případě je důležité, abyste si dávala pozor na to, jak přemýšlíte a co vám jde hlavou, neboť to co vidíte v hlavě vám vesmír splní. Doporučuji na www.youtube.com zadat do hledáčku Tajemství (The Secret) a velmi pozorně si to pustit několikrát za sebou. Může vám to změnit život .
Protože je vaše jméno velmi zatížené dramaty, dostala jste právě tuto sílu mysli na to, abyste to dokázala změnit.
Další čísla vypovídají o schopnosti analyticky přemýšlet a něco v životě dokázat. Pokud byste chtěla hlubší rozbor, ráda vás uvidím ve své poradně. Tel 739506755

Kalinova
Dobry den,rada bych se zeptala,jestli muze mit datum a cas narozeni spojitost s negativnim chovanim meho syna.Narodil se 30.10.2010 v 1.03 a jmenuje se Krystof.Dekuji Kalinova
Dobrý den, k tomu bych potřebovala udělat kompletní astrologický rozbor a to bohužel nejde po chatu, neměla bych čas na ostatní odpovědi, je mi líto. Také potřebuji celé jméno. Ráda vás uvidím ve své poradně, kde se na něj můžeme podívat pořádně a navíc, mohu rovnou pomoci, např.esenciální terapií. Tel.739506755 Krásný den, Taisha

Irena
Dobrý den, spočítala jsem si dle Vašeho návodu - iniciály č.1, jméno č.11 a příjmení č. 6. Mohla byste mi sdělit, co to znamená? Děkuji
Dobrý den, iniciály vás staví do pozice úspěchu. Jednička na vrcholu tzv.pyramidy tedy říká, že ve svém životě budete středem pozornosti , což může znamenat jak hvězdnou kariéru, ale také vedení podniku, napsání knihy, nebo cokoliv dalšího.
č11 je číslem duchovním, měla byste se tedy věnovat této cestě, předurčuje vyjímečný osud. č.6 je číslem citů a lásky, vaše cesta a práce by měla být těmito city prodchnuta :-)
Zdá se mi však že máte moc nízká čísla, jste si jistá, že jste si to spočítala dobře? Součet jména se neredukuje, takže pokud jste si zredukovala příjmení, bylo by dobré se podívat na neredukované číslo :-)
Srdečně zdravím, Taisha
PS: ráda vás uvidím ve své poradně tel. 739506755, můžeme udělat kompletní karmagram.

Denisa
Dobrý den, mohla by jste vypočítat jméno také mamce - Věra Žličařová. Děkuji.
Ano, vaše maminka má vrchol úplně stejný, což je zajímavé, takže obětování se pro cestu umění (básně, písně, kresba, sochaření, cokoliv ...)
Dále, ale vidím, že má hodně problematickou cestu vztahů, hrozí i rozvody , láska je komplikovaný pojem. Zároveň mámaminka silnou osobnost, tak akorát :-)
Stejně jako vy má schopnost svou myslí měnit výrazně realitu a přesto dokáže uvažovat i velmi dobře analyticky. To je dobré!
Také vidím dvě sedmičky v karmagramu, to znamená, že její zaměstnání by mělo být formou služby druhým - lékař, léčitel, masér, terapeut, poradce, ale i kadeřník.....cokoliv, kde poslouží druhým.
Její jméno je jinak zatíženo jen jedou osmičkou na místě karmy, musí si tedy odžít nějakou důležitou část karmické zátěže. K tomu jí má také dopomoci zmíněná třináctka :-)
Obě vás srdečně zdravím, Taisha

Michaela
Dobrý den, vypočítala jsem si tato čísla ke svému jménu: iniciály - 5, jméno - 7, příjmení - 6. Mohla byste mi ve zkratce sdělit, co tato kombinace čísel pro mě znamená? Děkuji.
Dobrý den, podle toho co vídím jste si čísla zredukovala, ale to nám neřekne všechno. Potřebuji součet příjmení i křestního neredukované :-)
Iniciály tvoří pětku, to jest hluboká mysl, vaše myšlenky mají zvláštní náplň, přirozenou moudrost. Schopnost filozofie, zamýšlení se do hloubky. Velmi zajímavé !
Za chvíli musím odcházet za klienty, ale jestli to do 10 min stihnete, ještě mi písněte ta nered.čísla. Případně se můžete objednat na tel 739506755, krásný den, TAisha

Eva
Dobrý den, sčítají se čísla normálně, nebo jako součet na vrchol pyramidy? Mohla byste napsat stručnou charakteristiku jednotlivých čísel?
Dobrý den, iniciály se sečtou a dají na vrchol pyramidy. Čísla ze jména jak křestního tak příjmení se sečtou , ale neredukují. Významy se učí žáci na kurzu 2 dny, protože to je do stovky a význam se mění podle místa, kde se v karmagramu objevují.
Základních 9 čísel pro iniciály je:
1: silná osobnost, něco v životě dokáže (ale může to být i v negativnu, např. masový vrah je také známý v médiích :-)
2: impulzivnost, nutné vše promýšlet
3: tvořivost, talenty, spontánnost
4: sebekázeň, analytické myšlení
5: myšlenky s hlubokým významen, filozof
6: boží ochrana - speciální úkol v tomto životě ( většinou spojený s utrpením)
7: služba druhým, okultizmus
8: otevřené nebe - zasvěcení skrze utrpení
9: duchovno ( karty, reiki apod)
11: vyjímečný duchovní stav
22 : permanentní spojení s bohem, které málo kdo zvládne, tzv. šamanská nemoc, šamanská smrt
Pokud chcete, můžete se objednat do poradny tel 739506755
TAi

Milena
Dobrý den, mohla byste mi, prosím, vypočítat moje jméno? (Milena Hanáková, rozená Kubátová. Moc děkuji
Dobrý den, bohužel už musím odejít za klienty, ale pokud máte zájem, můžete se objednat na tel. 739506755 (nejlépe večer)
Jen ve zkratce, abyste měla alespoň něco:
váš karmagram je zatížený co se emocí a pocitů týče, velká vnitřní rozervanost a tím zátěž i pro vztahy.
Víc opravdu nestihnu.
Hezké dny, Taisha

Spustit audio