Michaela Švaříčková, homeopatička

27. září 2012

Ve čtvrtek byla hostem poradny Tandemu homeopatička Michaela Švaříčková.

Blanka
Dobrý den, prosím poraďte něco na bradavice na noze 14 leté dceři, je něco takového v homeopatii. děkuji Staňková
Dobrý den, homeopatických léků na bradavice je mnoho, vybírají se podle vzhledu bradavic a typu pacienta.
Na začátek dejte Thuya 9 CH 1 x denně 5 kuliček a pokud je to tvrdá rohovatějící bradavice, přidejte Antimonium crudum 9 CH 1 x denně 5 kuliček.
Hezký den mš

Hana
Dobrý den, bolí mě krční páteř, ale hlavně při pohybu a praská mi tam. Myslím si, že se mi to stalo když jsem se spotila a potom jsem byla v průvanu. Toto mě velmi bolí i v noci při otáčení na posteli, vždy se zbudím. S krční páteří mám celý život problémy, ale takovou bolest jsem nezažila, vždy mně to vystřelovalo do oční, ale toto je jako by se mi „zasekávala“. Děkuji za radu a přeji pěkný den. Ještě bych chtěla dodat, že mám sedavé zaměstnání.
Dobrý den, na tento problém bude potřeba více léků a dlouhodobější léčení, tak aby se Vám tento stav nevracel.
Nyní, když to tolik bolí užívejte Actea racemosa 9 CH + Bryonia 15 CH po 10 kuličkách do 1 litru vody a popíjet celý den po doušcích.
K tomu dlouhodobě Ruta graveolens 15 CH 3 x týdně 5 kuliček.
Hezký den mš

Marta Železná
Dobrý den, můj syn (35 let)trpí na silné bolesti v bederní oblasti, často se nemůže ani pohnout, vyšetření neukázalo žádné změny na páteři. Můj názor je, že důvodem je stres a prochlazení.Prosím o radu, která homeopatika je možno použít a kde se dají koupit. Děkuji, Železná.
Dobrý den, kromě homeopatických léků je nutné i cvičení a posilování zádových svalů. Ne posilovací cviky, nejlépe plavání, sezení na míči...
Z homeopatických léků nasaďte Kalium carbonicum 15 CH 1 x denně 5 kuliček a Rhus toxicodendron 15 CH 1 x denně 5 kuliček.
Tyto léky zakoupíte bez receptu, nejlépe v lékárně na Slunci v Jihlavě. Hezký den mš

Spustit audio