Taisha Tauma, numeroložka

29. srpen 2012

Hostem středeční poradny Tandemu byla jihlavská numeroložka Taisha Tauma.

Vlastimila
Dobrý den paní Taišo, dívala jsem se na Vaše stránky, ráda bych navštívila Váš kurz Tarotu a chtěla jsem se zeptat, zda je vhodný tarot snů, který se mi zdá jako pro mne nejčitelnější. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Dobrý den, Tarot snů je naprosto úžasný, sama ho mám a používám na seminářích pro ukázku. :-)))) Ráda vás na semináři uvítám . Krásný den ,Taisha

František Koukal
Dobrý den, můžete mi prosím vyložit smysl - Vaše hodnocení iniciál FK, AK, AN a AT. Děkuji frant.koukal@volny.cz
Dobrý den, FK to je osmička, OTEVŘENÉ NEBE , zasvěcení skrze utrpení. Toto číslo dává lidem léčitelskou dráhu, ovšem je zatížena mnohým utrpením. Toto číslo měl Paseka, Helena Růžičková, František Bardon, ale má ho také Doreen Virtue, Džuna Davitašvili ad. Všichni mají DAR, ale platí za něj daň. Zároveň je utrpení učí pochopit utrpení druhých, zvládnutím svého bolu mohou pomáhat s cestou k uzdravení druhým. Také je to zkouška - zda si tuto cestu zaslouží, zda jsou dost silní po duchovní a duševní stránce. Jinak se tomu říká šamanská nemoc.
AK je součtem trojka - umění, doslova tvoření božského díla. Jednoduše řečeno políbení můzou. Tento člověk se může projevovat jako bohém, ale i naopak - své dílo používat nenápadně, skrytě a přitom viditelně.
AN je krásná šestka - zvláštní boží ochrana - tato duše souhlasila před narozením, že na ni bude naloženo břemeno, kterým ona umožní druhým něco pochopit, naučit se. Za její oběť dostává tuto ochranu. Tj sílu zvládnout to.
AT je opět trojka, jako u AK.
Krásný den, Taisha

Xxx
Ahoj TAI,ja jsem vysledkem cislo 8.Co mi k tomu prosim muzes rict?
Ahoj, číslo 8 je velmi zvláštní. Je to tzv. OTEVŘENÉ NEBE , zasvěcení skrze utrpení. Toto číslo dává lidem léčitelskou dráhu, ovšem je zatížena mnohým utrpením. Toto číslo měl Paseka, Helena Růžičková, František Bardon, ale má ho také Doreen Virtue, Džuna Davitašvili ad. Všichni mají DAR, ale platí za něj daň. Zároveň je utrpení učí pochopit utrpení druhých, zvládnutím svého bolu mohou pomáhat s cestou k uzdravení druhým. Také je to zkouška - zda si tuto cestu zaslouží, zda jsou dost silní po duchovní a duševní stránce. Jinak se tomu říká šamanská nemoc.
Šaman po jejím zvládnutí dostává ještě větší moc, ale cyklicky se zmítá v dalších fázích této nemoci, aby tak došlo k totální přeměně jeho ega v absolutního pozorovatele - tedy stává se neutrálním, splývajícím s celým Kosmem. Nesleduje své zájmy, ale zájem všech.
Je to téma na dlouho a pokud máš zájem, na mých www jsou články na toto téma. Tusím, že to mám v OSTATNÍ NABÍDKA. :-)
Krásný den a přeji HODNĚ ŠTĚSTÍ NA CESTĚ :-)) hodně lidí by ti ji závidělo :-)

Vlastimila
Ještě zkusím jeden dotaz, nevím, jak dlouho se v rádiu zdržíte. Paní Jasmína Ulma mi dělala rozbor mých jmen za svobodna i s novým příjmením. Za svobodna to bylo super a s novým příjmením, to vrzalo, ale jen když to napíšu hloupě , ve dvou třetinách života a pak to jde skoro do úrovně za svobodna. Tak to cítím i já, že už se zvedám. Myslíte, že i tak by bylo lepší se vrátit k původnímu příjmení ? Mám totiž syna a nějak cítím, že bychom se měli jmenovat stejně a on to měnit nechce. Děkuji za Váš názor a na kurzík se nahlásím. Pěkné dny
Pokusím se dnes zůstat déle, tedy do čtvrt na dvanáct určitě :-)
S tím jménem je to složitější, musela bych ho vidět, porovnat je a vnímat, co mi přitom přichází z hůry. Není to jen o číslech, také k tomu dělám astrologii a další věci, dívám se na dlaň atd. Pak lze určit co je nejlepší pro daného človíčka. Takže tady v radiu to neudělám, nemám tu po ruce vše co potřebuji. Tak se můžeme juknout na kurzíku :-) TAi

Spustit audio