Léto na grilu: recepty, rady, zábava
Celé léto jsme s vámi grilovali a vařili. Takové bylo Léto na grilu Českého rozhlasu Vysočina. Máme pro vás recepty, rady a také akce s Jardou Hypochondrem.
Celé prázdniny jsme se starali o to, abyste neměli hlad, nebo jsme se vás snažili alespoň nalákat na dobré jídlo.
Léto na grilu, to byly pravidelné recepty, videa a také venkovní stejnojmenná show s moderátorem, zpěvákem a kuchařem v jedné osobě Jardou Hypochondrem.
Nejnovější články
-
Plněná panenka ve slaninovém kabátku
Chcete poradit, jak vytvořit s minimem námahy vynikající oběd, který každého ohromí? Přesně taková je plněná vepřová panenka.
-
Kadovská bílá parenice s bylinkami a česnekem
Na Vysočině je spousta dobré pastvy pro krávy a ty pak dávají výborné mléko – tak soudí kuchař Marek Šolc z Kadova.
-
Léto na grilu v Horním Studenci na severu Vysočiny
Poslední zastávkou Léta na grilu, pojízdné show moderátora, baviče a zpěváka Jardy Hypochondra, byl Horní Studenec.
-
K populární Kolničce v Lukách nad Jihlavou přibyla i Kolna
U plotu vždycky stojí desítky kol, řeklo by se, že restaurace Kolnička dělá čest svému jménu.
-
Marinovaná vepřová žebírka
Když v masně seženete kvalitní vepřové kosti se spoustou masa na obírání, nejlépe budou chutnat ve skvělé doma umíchané marinádě.
-
Jen jsme zvětšili hrnce a bylo to. Tak vznikla restaurace s domácí kuchyní v Čížkově
Bylo mu teprve jednadvacet, když si otevřel restauraci, a ta funguje už jedenáct let. Splnit si sen z mládí se každému nepodaří.