K burčáku si klidně dejte štrůdl se šlehačkou
27. září 2011
Není burčák jako burčák. Poznat ten kvalitní není až taková věda.
Burčák nekupujte, když: má hnědou barvu (to je nejspíš z jablečného moštu), měl by mít mléčno-hroznové zabarvení, když ho prodávají na slunci u cesty nebo na náměstí, a když vám prodejce není schopen říci, odkud je a z jakého vína je vyroben. Kromě toho, jak poznat dobrý a kvalitní burčák, vám vinař Pavel Staněk řekne, co k němu zakousnout.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka