Horácká Slávia bodovala počtvrté v řadě

24. září 2010

Třebíčští hokejisté prohráli v Brně, bodovou šňůru ale nepřetrhli. Konečný výsledek 3:2 se totiž zrodil až v nastaveném čase. Horácká Slávia si nechala v polovině utkání vstřelit během dvaceti vteřin dva góly, v závěru se jí ale podařilo něco podobného. Nejprve skóroval v 55. minutě David Vrbata a 49 vteřin po něm poslal zápas do prodloužení Lukáš Valko.

Třebíč pak v nastavení inkasovala potřetí a brala bod za porážku 2:3. Necelé tři minuty před rozhodující brankou Komety měl přitom vítěznou trefu na hokejce autor prvního třebíčského gólu David Vrbata, nařízené trestné střílení ale neproměnil. "Chtěl jsem udělat kličku do bekhendu, ale gólman mi hodil hokejku pod nohy a puk mi vyrazil. Byla to moje hloupost, na ten nájezd jsem si věřil. Bohužel se to nepovedlo, ale myslím, že vzhledem k tomu jak se zápas vyvíjel je pro nás bod určitě zisk."

V prvoligové tabulce je Třebíč stále poslední, třináctý Písek už má ale na dohled dvou bodů. Výsledky ostatních pondělních zápasů: Beroun - Havířov 1:2, Opava - Olomouc 1:0, Písek - České Budějovice 2:4, Hradec Králové - Chomutov 2:2, Sareza Ostrava - Kadaň 0:3 a Mladá Boleslav - Ústí nad Labem 5:4.

autor: est
Spustit audio