František Hodač, reflexní terapie

9. září 2013

Hostem pondělního Tandemu Terezy Stýblové byl reflexní terapeut František Hodač.

Martina Benešová
Dobrý den pane Hodači, chtěla bych Vás poprosit o radu - velice se potím v podpaží. I v klidném stavu, bez fyzické aktivity mi tečou čůrky. Je to velice nepříjemné. Děkuji.
Dobrý den, předpokládám že Vaše pocení ovlivňuje štítná žláza....berte jód a mačkejte si druhý článek palce ruky a okolí bříška palců.

Dagmar Wasserbauerová
Dobrý den, 11ti letý syn si často stěžuje na bolest hlavy. Poradíte mi prosím nějakou rychlou pomoc bez tabletek? Děkuji Wasserbauerová
Dobrý den, pomačkávejte komečky palců jak na nohéch tak i na rukách promasírujte pokožku hlavy třeba kartáčem,nebo hřebenem, nebo prsty rukou naučte ho při pití prokousávat sousta zkuste mu občas točit palcem pravé nohy při bolesti vezměte hlavičku mezi svoje ruce čelo/zátylek. Mějte se pohodově. F.

Leoš
Zlobí mně kyčel po nehodě před 25 lety. Koleno bolí při ohybu.
Dobrý den, koleno i kyčel na noc zabalte vrstvou lupenů lopuchu, které před tím omyjete vodou něco, jako se myje talíř a zajistěte na těle obinadlem pijte ledvinový čej podle ing Janči (doporučuji čaj sypaný, ten v nálevových sáčcích nemám rád) na konkrétní bolavé místo si nalepte kolečko (cca 8 mm) bílého kovu po dobu max 3 dnů, potom odpočinem a pokračovat když bolest neustoupí. Hezký den. Hodač

Kamila
Dobrý den,občas mě bolí kyčelní kloub,je mi 60 let,je nějaká terapie? Děkuji
Dobrý den, vyčistit ledviny npř ledvinovým čajem podle ing Janči kyče obkládat na noc vrstvou lopuchových listů, zajostit na těle obinadlem třísla obkládat pomačkaným vleštovičníkem 19. 9. máme setkání v Hotelu Na Plovárně v Humpolci 17 hod,můžete přijít.
Zdravím, František

Spustit audio