Chtěla venku nakrmit dítě a zároveň nevytvářet odpad. Tak vznikly plnitelné kapsičky

Monika Zachrlová
Monika Zachrlová

Monika Zachrlová kromě své práce pro jihlavskou nemocnici podniká v ne úplně tradičním oboru. Týká se to jídla pro malé děti.

Na začátku byla úplně obyčejná potřeba maminky. Nakrmit své malé dítě mimo domov, venku. „Tady se prodávají různé kapsičky, vždy ale na jedno použití. Zdálo se mi zbytečné to vyhazovat, je to neekologické a neekonomické.“

Později na zahraničním e-shopu našla nabídku na znovunaplnitelné kapsičky. „Objednala jsem toho víc, ještě pro kamarádky a shodly jsme se, že je to super.“

Tak vznikla myšlenka, která se později změnila v podnikání Moniky Zachrlové. Celý rozhovor si poslechněte v přiloženém audiu.