LÉTO NA GRILU: Aljašská treska z Rohozné
30. červenec 2018
Akce Českého rozhlasu Vysočina Léto na grilu dorazila do Rohozné. Hlavní aktér Jarda Hypochondr tentokrát připravil tresku.
Konkrétně se jedná o tresku na kajenském pepři s cuketou na koriandru.
Pro větší počet porcí potřebujeme:
6 kg tresky
0,5 kg cibule
2 ks kedlubny
2 svazky ředkviček
3 kg cukety
5 ks papriky zelené
3 lžíce koriandru
3 lžíce soli
3 lžíce cukru
1 lžíce tandoori – kari
1 dcl piva
30 rohlíků
5 dkg jíšky
1 dcl oleje
Léto na grilu

Pojďte se s námi bavit, dobře najíst a také zazpívat. To vše je léto na grilu. Moderátor, zpěvák a bavič Jarda Hypochondr objede během léta celkem devět míst.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor


Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.