LÉTO NA GRILU: Aljašská treska z Rohozné
Akce Českého rozhlasu Vysočina Léto na grilu dorazila do Rohozné. Hlavní aktér Jarda Hypochondr tentokrát připravil tresku.
Konkrétně se jedná o tresku na kajenském pepři s cuketou na koriandru.
Pro větší počet porcí potřebujeme:
6 kg tresky
0,5 kg cibule
2 ks kedlubny
2 svazky ředkviček
3 kg cukety
5 ks papriky zelené
3 lžíce koriandru
3 lžíce soli
3 lžíce cukru
1 lžíce tandoori – kari
1 dcl piva
30 rohlíků
5 dkg jíšky
1 dcl oleje
Léto na grilu

Pojďte se s námi bavit, dobře najíst a také zazpívat. To vše je léto na grilu. Moderátor, zpěvák a bavič Jarda Hypochondr objede během léta celkem devět míst.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor

Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.