Houbová gastronomie

29. říjen 2024

Letošní houbařská sezona se opravdu vydařila a domácnosti se nadprůměrně zásobily. Co dělat s takovou úrodou? Klasikou je smaženice, řízky a něco nasušit.

Z hub se dá ovšem dělat ještě mnoho dalších pochoutek, o kterých jste vůbec netušili. Povídáme si s Jurajem Macúchem, který se prodejem houbových specialit a polotovarů živí.

autor: Roman Stupka | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio

Nejposlouchanější

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.

František Novotný, moderátor

setkani_2100x1400.jpg

Setkání s Karlem Čapkem

Koupit

Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.