Šéfkuchař s úsměvem: Nemám romantický příběh, jen jsem se špatně učil, tak jsem se dostal k vaření
1. červenec 2021
Ondřej Molina se narodil v Mladé Boleslavi, v tamní automobilce ale pracovat nechtěl. S úsměvem říká, že se špatně učil, proto se dal na vaření.
Ondřej má zkušenosti ze špičkových restaurací ve světě. Ještě před tím se vyučil kuchařem, absolvoval stáže a tam poznal, že chce skutečně vařit na úrovni.
Nejprve byl v Itálii, potom Velká Británie, velká zastávka na Novém Zélandu, pak s přestávkou v Praze, Německo a Londýn. Několikrát pracoval v restauracích s Michelinskou hvězdou.
Celý rozhovor si poslechněte v přiloženém audiu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.