Nejnovější

  • 18. červenec 201906:00

    Zapečená rajčata s vejci

    K takovým velmi dobrým a rychlým jídlům patří i zapečená vejce v rajčatech. Jejich fantastickou výhodou je příprava, která zabere jen asi tak deset minut, pak to st...

  • 17. červenec 201906:00

    Ovocné řezy

    Jahody, lesní jahody, maliny, borůvky a nebo všechno tohle dohromady se dá zamíchat do úžasných řezů podle receptu naší věrné posluchačky Jany Culkové ze Studence. ...

  • 16. červenec 201906:00

    Sejkory – bramboráky bez mouky

    Bramboráky neboli cmunda je oblíbeným, ale i dost těžkým jídlem. K přípravě sejkor si můžete přichystat kompletní suroviny, ale kromě mouky. Očekávat můžete nadýcha...

  • 15. červenec 201906:00

    Jednoduchý dresink na zeleninový salát

    Každý odborník na výživu vám bude promlouvat do duše, abyste jedli zeleninu pětkrát denně. Pokud ale sami se sebou bojujete, abyste jedli čerstvé zeleniny dostatek,...

  • 12. červenec 201906:00

    Typický řecký oběd

    Dáme si řecký oběd, co říkáte? Tohle léto se nám velmi hodí do vysílání, protože jedno z typických řeckých jídel je grilované. Když máte to štěstí, že strávíte jako...

  • 11. červenec 201906:00

    Jablečná bábovka paní Marie ze Světlé

    Kdo má zásoby loňských jablek, může je zpracovat, ještě než budou ta letošní, do jablečné bábovky. Bábovka, to je totiž klasika, která nezradí. Ta dnešní je podle r...

  • 10. červenec 201906:00

    Penne s brokolicí

    V některých dětských filmech si poslední dobou dospělí tvůrci dělají legraci z brokolice a z toho, jak dětem nechutná. Proč, to se mě neptejte, u nás doma je brokol...

  • 9. červenec 201906:00

    Holandský řízek

    Jak se pozná, že dětem na táboře chutná? Že si děti chodí přidat a že nezůstanou téměř žádné zbytky. Táborová kuchařka Drahuš Dítětová vaří denně 400 porcí pro malé...

  • 5. červenec 201906:00

    Telecí sous vide

    Dnešní oběd bude opravdu slavnostní. Jednak k němu potřebujeme kvalitní telecí maso a jednak také vakuovač, abychom si je mohli připravit metodou sous vide.

  • 4. červenec 201906:00

    Makronky

    Makronky jsou francouzské cukroví, které je v posledních letech velmi oblíbené i u nás.

Stránky

O pořadu

V kuchyni  (ilustr. obr.) | foto: Fotobanka stock.xchng

Recepty

Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé recepty. Snažíme se posluchače inspirovat pokrmy, které zvládne připravit každý, pokrmy z běžně dostup...

Délka pořadu: 2 minuty
Více o pořadu
Čas vysílání
po-pá 9:30 a 14:20Vysočina

Další pořady

  • O Roma vakeren

    Vysílání o Romech pro Romy, ale nejen pro ně… i pro širokou veřejnost.

  • My a oni

    Pořad, který formou rozhovorů a reportáží poskytuje obraz soužití cizinců s Čechy.

  • Bejvávalo

    Každý den pro vás Miroslav Marek otevírá staré knihy a vypráví, jak to bývalo kdysi za časů našich prababiček a pradědečků. Dozvídáte se moudra, z nichž mnohá přetr...

  • Bejvávalo speciál

    Miroslav Marek má zvyky a tradice našich předků doslova v malíčku.