Na písničkce k Cirkusu Humberto se podíleli tři Karlové

4. listopad 2012
Odpolední evergreeny

Nedělní Tři hodiny s evergreeny na Regionu pokračovali v přehlídce skvělých českých zpěváků a hudebníků jménem Karel. Vrcholem bylo spojení hned tří Karlů v jedné písni - text Karel Šíp, hudba Karel Svoboda a zpěv Karel Gott.

Tohle náročné kritérium splnila píseň Krev toulavá z televizního seriálu Cirkus Humberto. Karel Šíp se v neděli dvakrát postaral o zábavu, nejprve jako básník a podruhé v roli oddávajícího se smyslem pro humor. Výhru, 300 korunovou poukázku na nákup, si vysloužila Jitka, která správně odpověděla, že Karel Svoboda složil hudbu k filmového muzikálu Noc na Karlštejně.

V neděli odpoledne zazpíval i Karel Zich, poslední ze zpěváků jménem Karel, kteří se nám vešli do víkendového odpoledního vysílání. A popřáli jsme vše nejlepší Yvettě Simonové a Danielu Landovi, kteří 4. listopadu slaví narozeniny.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.