Marné čekání na gól

24. září 2010

Dukla Jihlava už venku nevstřelila téměř 183 minut gól. Po porážce 0:3 na ledě pražské Slávie a 0:2 v Litvínově přišla další prohra s nulou. Na kladenském zimním stadionu včera jihlavští hokejisté podlehli domácímu týmu 0:3. Dvě branky inkasovali hned v úvodní třetině, poslední třetí pak v závěrečném dějství. Kladno, tentokrát bez Jaromíra Jágra v sestavě, bylo po celý zápas lepším týmem a bez větších problémů oplatilo Jihlavě týden starou porážku z Horáckého zimního stadionu.

"Kolikrát se stává, že i když dáme pořádnou ránu, tak jí gólman chytí. Vždycky je to padesát na padesát a občas chybí i kousek štěstí. Měli bychom se víc prosazovat v soubojích jeden na jednoho a kolem branky. Snažit se soupeře přečíslit, a když tohle dokážeme, tak nám to tam začne padat. Jsem o tom přesvědčen," říká jeden z jihlavských útočníků Aleš Padělek.

V extraligové tabulce zůstává Jihlava i po sedmnácti odehraných kolech na předposledním třináctém místě s jednobodovým náskokem před čtrnáctým Vsetínem. Na čele se pak stále drží dvojice Sparta Praha, Hamé Zlín.

autor: est
Spustit audio