AKTUALIZOVÁNO: Autobus narazil do plynové přípojky. Nehod od rána přibývá

8. duben 2021 09:50

Sníh na silnicích a patrně i nepozornost řidičů má za následek několik dopravních nehod, které se na rána na Vysočiny staly.

V Havlíčkově Brodě v ulici Lidická havarovala před sedmou hodinou ráno řidička osobního auta, která se zraněním skončila v nemocnici. U Heraltic na Třebíčsku boural řidič osobního vozidla. Nehoda se obešla bez zranění, k vyproštění automobilu hasiči povolali jeřáb.

Dopraví nehoda na sněhu, Vysočina, duben 2021

V Jakubově u Moravských Budějovic narazil autobus do plynové přípojky u rodinného domu. Podle dostupných informací v něm cestovali dva lidé, kterým si po nárazu nic nestalo. Kromě zasahujících záchranářů musí na místo i pracovník plynárenské společnosti.

Havárie jsou také u obce Vystrkov u hlavního tahu z Humpolce na Pelhřimov, u Bohuslavic jihovýchodně od Telče a u Petrovic poblíž Nového Města na Moravě, kde se vzpříčil kamion.

Nehoda kamionu, duben 2021, Vysočina

Na mnoha místech Vysočiny jsou také problémy se sjízdností silnic. Podle policie je to na silnici I/38 u Želetavy, v okolí Nového Města na Moravě, na silnici II/405 u Brtnice, mezi Červenou Hospodou a obcí Stařeč na Třebíčsku a mezi Velkou Bíteší a Křovím na Žďársku.

autor: mik
Spustit audio