V Jihlavě pokračuje hokejové šílenství. Dukla dnes nastoupí v baráži proti Pardubicím

31. březen 2017
Zprávy z

V Jihlavě to znovu žije hokejem. Dukla se dostala až do extraligové baráže. V prvním zápase na západě Čech překvapivě porazila Karlovy Vary, dnes na Horáckém zimním stadionu přivítá tým Pardubic. Nastoupí proti sobě mimo jiné dva bratři – Hubáčkové. Radek za Duklu, Petr za Pardubice.

Zápas na Horáckém zimním stadionu začíná o půl šesté a tribuny budou dost možná plné.

Dukla začala baráž velmi nadějně, uspěla proti Karlovým Varům v poměru 4:3. K pomyslné vstupence do extraligy ale zbývá ještě 11 utkání.

Boj bratří Hubáčkových

Zápas Jihlavy a Pardubic je také zápas bratří Hubáčkových. Radek je útočník Dukly Jihlava a starší Petr hraje za Pardubice. Zajímavé bude sledovat souboj právě těchto dvou hokejistů.

Fanoušci ze všech koutů Vysočiny

Do Jihlavy tradičně míří skalní fanoušci nejenom z Jihlavy. Řada skupin využije autobusy, kterými se nechá dovézt na jihlavský stadion. Na nedělní zápas s Českými Budějovicemi pojedou hokejoví příznivci z Humpolce. „O půl čtvrté vyjíždíme z Humpolce, zajedeme do Čejova, Jiřic a přes Krasoňov a Větrný Jeníkov do Jihlavy. Vstupenky si musí ale každý zajistit sám,“ napsal Českému rozhlasu Miroslav Hůla, fanoušek jihlavské Dukly z Humpolce.

autoři: mik , jak
Spustit audio