Salát z červené řepy
V dnešním Apetýtu pro vás máme recept na Salát z červené řepy.
Budete potřebovat:
- 350 g červené řepy
- 400 g jablek
- 30 g křenu
- 4 lžíce rostlinného oleje
- 3 lžíce ovocného octa
- sůl
- cukr
Postup:
- Řepu omyjeme a vaříme do měkka.
- Oloupaná jablka bez jadřinců nastrouháme.
- Přidáme najemno nastrouhaný křen a také nastrouhanou uvařenou řepu.
- Přidáme olej a ocet.
- Promícháme a dochutíme solí a cukrem.
- Podáváme jako přílohu k masu nebo s pečivem.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka