Propast se prohlubuje

24. září 2010

Jihlavští hokejisté nedokázali už podruhé v sezóně vstřelit Slávii gól. Stejně jako v polovině října v Sazka aréně prohrála Dukla s Pražany i v úterý večer na domácím stadionu 0:3. Hosté se ujali vedení v 18. minutě zásluhou Milana Kopeckého, druhou přesnou trefu přidal v polovině zápasu Milan Antoš a vítězství Slávie pečetil 41 vteřin před koncem utkání do prázdné branky Žigmund Pálffy.

Největší slabinou Dukly v letošní sezóně je podle trenéra Petra Fialy slabý důraz před soupeřovou brankou: "To co nám dělá velké problémy je natlačit se víc do prostoru mezi kruhy. Střely, které vyšleme na soupeřova gólmana nejsou cílené a naši hráči, přestože mají velice dobrou střelu, nejsou schopni se odněkud z rohu přesně trefit." Ztráta Jihlavy na předposlední Vsetín tak znovu vzrostla. Valaši totiž po úterní remíze odskočili Dukle už na rozdíl třinácti bodů. V čele extraligové tabulky zůstává Pražská Sparta.

Výsledky ostatních zápasů: Vítkovice - Kladno 2:4, Plzeň - Litvínov 1:7, Pardubice - Zlín 4:6, Liberec - Sparta 1:0, Karlovy Vary - Třinec 1:1 a Vsetín - Znojmo rovněž 1:1.

autor: est
Spustit audio