Minuta pro zdraví VI
Přehrát celý seriál (30 z 30 dílů)
1. díl: Fermentované potraviny
2. díl: Má se ovoce a zelenina zamrazovat
3. díl: Kterému jídlu se při hubnutí vyhnout
4. díl: Podporuje stres hubnutí?
5. díl: Je vůbec hubnutí žádoucí?
6. díl: Obezitogenní prostředí - jak mu odolávat?
7. díl: Obezitogenní prostředí
8. díl: Kalorický deficit
9. díl: Jaká dieta je na hubnutí?
10. díl: Můžeme mlsat sušené ovoce?
11. díl: Má se při hubnutí vyřadit ovoce?
12. díl: Je ovocný džus dietní?
13. díl: Máme se bát solaninu v bramborách?
14. díl: Tloustne se po bramborách?
15. díl: Proč výrobky bez cukru chutnají sladce?
16. díl: Hubne se po tmavém pečivu?
17. díl: Doporučujete light potraviny?
18. díl: Protažení bolavých zad
19. díl: Diety podle krevních skupin
20. díl: Že mléko zahleňuje, je mýtus
21. díl: NZIP
22. díl: Kde najít pravdivé informace o nemocích a lécích
23. díl: Máme se bát při zvětšených uzlinách rakoviny?
24. díl: Zvětšené uzliny
25. díl: Je pravda, že nádor nebolí?
26. díl: Kdy by člověka mělo napadnout, že by mohl mít rakovinu?
27. díl: Odhalí si člověk nádor?
28. díl: Jak se motivovat ke cvičení?
29. díl: Je bílé pečivo nezdravé?
30. díl: Jak fermentované potraviny prospívají zdraví?
Každý všední den jedna krátká rada, abyste se cítili lépe. Taková je Minuta pro zdraví, pořad Českého rozhlasu Vysočina.
Třeba vás zajímá, jak správně detoxikovat svůj organizmus a nebo jak je to doopravdy s vitamíny. Nebo se chcete začít otužovat? Na všechny vaše otázky máme odpovědi.
Pořad Minuta pro zdraví připravuje lékařka Irena Zimenová ze Státního zdravotního ústavu v Jihlavě.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.