Léto na grilu 2022. Přijďte se najíst a zasmát s Jardou Hypochondrem

15. červen 2022

Léto na grilu, to je úspěšná letní akce Českého rozhlasu Vysočina. Letos budeme pokračovat v podobném duchu jako v minulých letech. 

Léto na grilu Českého rozhlasu Vysočina začíná 25. června v 16:00 v rekreační zóně Okrouhlík poblíž Jihlavy. Další zastavení bude u rybníka Řeka v Krucemburku 16. července (17:00 hodin). 

V sobotu 30. července se na vás ve 14:00 těšíme na hradě Roštejn. 13. srpna pokračuje Léto na grilu v Šiklově Mlýně v rámci Beer & Burger Day, začínáme ve 14:30 hodin.

Poslední zastávka Jardy Hypochondra a jeho grilovací party je 27. srpna v Kostelci u Jihlavy. 

Okrouhlík

První Léto na grilu 2022 se odehrálo na Okrouhlíku poblíž Jihlavy. Na místě byl bavič, moderátor a hudebník Jarda Hypochondr a s ním parta našich přátel a posluchačů. A došlo i na křtiny nového CD s písničkami a vtipy.

Rybník Řeka u Krucemburku

Na břehu rybníku Řeka u Krucemburku probíhalo další Léto na grilu. Podívejte se na video plné legrace, zábavy, písniček a dobrého jídla.

Hrad Roštejn

Poslední červencovou sobotu se Léto na grilu zastavilo na hradě Roštejn.

Šiklův mlýn

Zastavili jsme se také ve westernovém městečku Šiklův mlýn u Zvole na Žďársku.

Kostelec u Jihlavy

Poslední zastavení Léta na grilu bylo v Kostelci u Jihlavy. 

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.