Hledáme Pašáka Vysočiny pro letošní rok. Může jím být i váš pes!

2. říjen 2023

Začíná anketa Pašák Vysočiny 2023. Hrajeme o krmení na celý rok zdarma!

Pošlete nám fotku svého psa a vyhrajte pro něj krmení na celý rok zdarma. Opět hledáme Pašáka Vysočiny. Fotky sbíráme do 20. října 2023. O vítězi rozhodnou hlasující na internetu od 24. října do 7. listopadu. Slavnostně ho vyhlásíme 10. listopadu. 

Fotografii psa, kterého chcete do soutěže přihlásit, pošlete na email pasakvysociny@rozhlas.cz. Připojte vaše jméno a příjmení, adresu, telefon a také jméno psa.

Hlasujte a vyhrajte další ceny

Pro hlasující, kteří do formuláře vyplní své údaje, máme další ceny – poukázky do OC Reiterman Jihlava. „Po skončení hlasování vylosujeme pět lidí, kteří dostanou poukázky po tisíci korunách,“ dodala Hana Marhanová, marketingová manažerka Českého rozhlasu Vysočina.

P R A V I D L A  SOUTĚŽE

Termín soutěže:

Soutěž Pašák Vysočiny probíhá ve vysílání Českého rozhlasu Vysočina a na internetových stránkách vysocina.rozhlas.cz od 2. 10. do 7. 11. 2023.

Organizátor soutěže:

Organizátorem soutěže je Český rozhlas, Vinohradská 12. 120 99 Praha 2, pobočka Český rozhlas Vysočina, Masarykovo náměstí 42, 586 01 Jihlava.

Účastníci soutěže:

Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let plně způsobilá k právním úkonům s trvalým bydliště v kraji Vysočina. Soutěže se nemůžou zúčastnit zaměstnanci organizátora a osoby jim blízké, nebo právnické osoby (firmy).

Výhra:

Poukazy na chovatelské potřeby v OC Reiterman v Jihlavě v hodnotě 8.400 Kč (12 poukazů, á 700 Kč).

Princip soutěže:

  1. Soutěžící mají za úkol zaslat do soutěže fotografii svého psa na adresu pasakvysociny@rozhlas.cz. Fotografie budou umístěny na webových stránkách Českého rozhlasu Vysočina (vysocina.rozhlas.cz). Zde budou pro jednotlivé fotografie hlasovat návštěvníci stránek. Soutěžící, jehož fotografie získala nejvíc hlasů, získává výhru.
  2. V případě, že je majitelem psa někdo jiný než soutěžící, který fotografii do soutěže zaslal, nemá nárok na výhru. Výherce je soutěžící, který zaslal fotografii.
  3. Z jedné IP adresy (počítače) je možné hlasovat 1x za 30 minut.
  4. Z hlasujících návštěvníků internetových stránek Českého rozhlasu Vysočina bude vylosováno 5 výherců poukazu na nákup v OC Reiterman v Jihlavě v hodnotě 1.000 Kč.

Předání výhry:

  1. Výhru si výherce vyzvedne v sídle organizátora, v redakci Českého rozhlasu Vysočina, Masarykovo náměstí 42, Jihlava, každý všední den od 8:00 do 16:00 hodin.
  2. Výhru organizátor nebude posílat poštou.

Obecné podmínky:

  1. Organizátor neposkytuje náhrady za náklady spojené s účastí v soutěži.
  2. Výhru nelze vymáhat soudní cestou a není možné za ni požadovat finanční náhradu. Organizátor nenese žádnou odpovědnost za jakákoliv rizika, závady a závazky související s výhrou a jejím užívání.
  3. Účastí v soutěži vyjadřuje každý soutěžící svůj souhlas s jejími pravidly a s tím, že organizátor je oprávněn uveřejnit jména ve sdělovacích prostředcích, na svých internetových stránkách nebo propagačních materiálech organizátora po dobu 10 let od skončení této soutěže. Účastí v soutěži každý soutěžící potvrzuje, že je seznámen se všemi právy, která vyplývají ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména i s tím, že poskytnutí údajů je dobrovolné a že má právo na přístup k nim.
  4. Organizátor je oprávněn kdykoliv soutěž změnit, zrušit či upravit její pravidla.
  5. Kompletní pravidla soutěže najdete na internetové stránce vysocina.rozhlas.cz
autor: hoch
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.