Hrozně jsem se těšil na led, říká Velecký

7. duben 2014
Zprávy z

Jihlavští hokejisté prohráli s posledním týmem prvoligové tabulky. Dukla doma v sobotu ve 32. kole podlehla Písku 2:3 po prodloužení. Po delší době se po zranění v jihlavském dresu objevil útočník Michal Velecký, prohře svého týmu ale nezabránil.

„Sám jsem sledoval z hlediště několik zápasů, takže můžu říct, že poslední dobou jsme domácí utkání neměli špatná, ale bohužel ty góly moc nedáváme, nedaří se střelecky,“ řekl navrátilec do sestavy Velecký.

Jihlavský útočník se na zápas po delší pauze hodně těšil: „Sedm týdnů, to byla strašně dlouhá doba, já jsem se hrozně těšil na led. Ostatní měli obavy, abych si neobnovil to zranění, ale já jsem se toho nebál. Už se cítím dobře a těšil jsem se do zápasu.

V jedné situaci se ocitl sám před Dominikem Halmošim, jenže puk v prázdné brance neskončil. Proč, útočník Dukly vůbec netušil: „Přesně na tuhle situaci jsem se ptal ostatních, co se tam stalo, protože vím, že puk mám na holi, zametám ho do brány a najednou puk je někde úplně jinde než v bráně. Najednou se tam objevilo deset holí a zabránily tomu.“ Jihlava i proto podlehla Písku 2:3.

Dalším týmům z Vysočiny se v 32. kole první ligy dařilo lépe. Třebíč porazila lídra tabulky Mladou Boleslav 6:3 a Havlíčkův Brod vyhrál v Benátkách nad Jizerou 4:3.

32. kolo první ligy:
HC Dukla Jihlava - IHC Písek 2:3 po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč - BK Mladá Boleslav 6:3
HC Benátky na Jizerou – HC Rebel Havlíčkův Brod 3:4

33. kolo - středa 19. prosince
17:30 HC Rebel Havlíčkův Brod - SK Kadaň
18:00 IHC Písek - SK Horácká Slavia Třebíč
18:00 Medvědi Beroun 1933 - HC Dukla Jihlava

autor: jak
Spustit audio