Doteky naděje v Českém rozhlase Hradec Králové aneb Pojďte všichni s laskavostí rozsvítit svět!

18. prosinec 2020

Zástupci spolku Doteky Naděje z Dobrušky přijeli do Českého rozhlasu v Hradci Králové s vánočkami! V adventním čase se nás rozhodli potěšit  Renata Moravcová, Petr Tojnar a nechyběl ani vodicí pes Xantík. K mikrofonu je pozval redaktor  Karel Sladký.

Doteky naděje z.s. sdružuje lidi s různým postižením. Cílem spolku je propojovat svět s handicapem se světem lidí zdravých. Cílem je, aby si mohli užívat život spolu, nejen vedle sebe.

Veškerá činnost spolku je zaměřena jak pro dospělé, tak pro děti. Pojďte s laskavostí rozsvítit svět!

I když každý sám, tak přesto stále spolu

Když na jaře tohoto roku vstoupil do našich životů covid-19 a začal měnit naše plány a představy na běžné dny. Všichni jsme se těšili na pozdější čas, který si už užijeme podle svého a jen málokdo si připouštěl, že tyto náročné dny nás budou provázet tak dlouho.

Čtěte také

I spolek Doteky naděje z. s. musí svůj připravený program měnit a odkládat dlouho domluvené besedy a akce, nejen pro své členy.

Ovšem i v této těžké době se daří naplňovat hlavní cíl a to, že, LASKAVOSTÍ rozsvítíme svět.

Za velké pomoci příznivců a podporovatelů je tu spolek proto, aby pomáhal hendikepovaným a seniorům zvládat jejich běžný život i v těchto mimořádných dnech co nejlépe a pomáhá jim se starostmi a problémy, které tato doba přináší.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.