Čtvrteční Noční linka: Když máte radši zvířata než lidi

18. říjen 2018

Víte o někom, kdo to má takto nastavené a raději se stará o zvířata? Možná patříte mezi takové lidi právě vy a po jistých životních zkušenostech jste si raději pořídili zvířecího kamaráda, domácího mazlíčka? Jste plně spokojeni, vyhovuje vám takový život? 

Proč je podle vás někdy lepší věnovat svou energii a čas zvířecímu kamarádovi? Zklamali vás lidé natolik, že raději dáváte přednost zvířatům nebo je to z jiného důvodu? Pořídili jste si třeba zvířátko, protože vám pomohlo v samotě?

Mám radši zvířata než lidi. Určitě jste to už také od někoho slyšeli. Možná si to myslíte i vy a stojíte si za tím, protože lidí už máte dost. Pro některé lidi je péče o zvířata posláním a němí tvorové jsou pro ně prioritou. Každý živý tvor má duši, i když má jiné tělo.

Co si o lidech, kteří mají radši zvířata než lidi myslíte? Rozumíte jejich pocitům a chápete je? Patříte snad mezi ně? Na vaše příběhy se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo mu zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na telefonní číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio