Čtvrteční Noční linka: Každý si nese své břímě, ale jak?

6. únor 2020

Co pro Vás bylo v životě nejtěžší? Dokážete statečně nést svůj životní úděl? S čím vážným jste se dokázali v životě poprat, porvat, co důležitého ve vašem životě jste dokázali vyřešit? Našli jste odvahu na řešení vaší situace, vašeho vážného problému a nebo dosud sílu a odvahu sbíráte? 

Znáte ze svého okolí lidi, kteří si prošli těžkým životem, potýkají se třeba s vážnou nemocí, ale jsou neskutečně silní a stateční a ještě pomáhají druhým a dodávají jim radost? Když už má člověk pocit, že nemůže, že to nezvládne, co mu pomůže? Co pomohlo vám v takových těžkých chvílích?

Každý z nás si nese své břímě a možná jste si mnohokrát za život položili otázku: Proč právě Vy? Přitom nikdy nevíme, co všechno by nám ještě od žiuvota mohlo být naloženo. Odvaha a síla, to je to, co člověk potřebuje pro řešení jakýchkoliv problémů.

Pokud přetrvává v životě nespokojenost a důležité životní situace nevyřešíme, nenajdeme sílu a odhodlání, neseme si je dál, jsou naší pomyslnou koulí na noze.

Určitě i vy znáte ze svého okolí lidi, kteří neměli vůbec jednoduchou životní situaci a přesto nikdy nerezignovali, nestagnovali, statečně se se vším poprali a ještě dodali povzbuzení jiným. Na vaše vyprávění se těší moderátor Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio