8.7. Hledíme směr vrchol…

20. září 2010

A nejenom hledíme. Zítra vstáváme ve 2:00 hod. a vyrážíme! Zítra je naším cílem CII. Další den CIII a nebo CIV a potom už zbývá jen jedna meta! Sice je to o víkendu, budete mít spoustu jiných zájmů, ale zkuste si vzpomenout a držet pěsti.

Včera jsme měli smutnej den, po té co došla slivovice došlo i pivo :-( Dnes při vybalování vrcholovýho oblečení jsem našel thermosku a zdála se mě nějaká těžká? Jóóó!
Vevnitř je Vavrysova Krizovice :-))) Že by znamení aby bylo na o…..?! Kéž by.

Jenom fakta: batoh, mačky, cepín, úvazek, vejškový boty, ponožky, dvě vrstvy prádla, péřovej svetr, VindBlock komplet, péřový kalhoty a bunda, rukavice 2X, péřový rukavice, čepice, thermoska, 2x brýle, 2x čelovka, hřející pytlíky, dál gely, tablety, tyčinky, B.C.A.A., ionťáky. Kamera a foťák, baterky, hodinky… To pokud by někoho zajímalo vybavení na vrchol. Odečtite komplet VindBlock, ten zůstane ve vrcholovej den ve stanu. Peří je až na vrchol, dole by jsme se v něm upekli.

Budu se snažit vzít sebou telefon co nejvejš a tak pošlu SMS a s ČRo Regionem budem v kontaktu.

Zřím Vás Radek .-)))

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.