Hroši, delfíni, hadi. Příroda je fascinující, i když nehulíte

27. březen 2024

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly jen samy sebe, navíc skrze kontribuční budku. Ve dvojici pak probíraly Zuzčin výběr fórků o zvířátkách, sexualizaci delfínů a Ivaniny tipy na výlety.

Zuzana celý díl prokládala obtěžováním s dětskými vtipy o hrochovi, mravenci a další cute zvířeně. Tím pádem se stárnoucí ženy dostaly k tomu, jestli by mravenec unesl banán a zda zná hroch koncept hříchu.

Ivanka pak nutila Zuzanu, aby poslouchala její tipy na výlety do ironicky zajímavých míst, které ale kromě ní pravděpodobně nikoho nezajímají. Nejvíce pak flexila tím, že byla v Novém i Starém Bydžově. Zuzana ji proto domlouvala, ať radši jede na Karlštejn jako normální lidé.

Nebyly by to Buchty, kdyby se nezaobíraly úplně jinými tématy řešila se soulož s broskví, hot socha sedláka, puch komet a tvorba Jany Kratochvílové. Ivanka pak ještě potvrdila Zuzanino vědecké tvrzení, že nehty rostou v létě více, takže musíte zvýšit frekvenci návštěv nehtových center a mohlo se jít pomalu domů.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že fórky ze školky a zábavná fakta o zvířátkách jsou vaše slepičí polévka pro duši.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.