Třebíč se vrátí do 70. let, retro diskotéku tam chystají na konec listopadu

10. listopad 2023

Máte rádi retro a chtěli byste se zase vrátit do doby, kdy vám bylo 18? Na konci listopadu to v Třebíči bude možné. A diskotékou Znovu ve věku to rozhodně nekončí.

„Začátkem září jsme strávili společnou dovolenou v Chorvatsku a jednoho večera jsme měli takový jakoby rozhovor o tom, jak se vlastně bavíme a jak se chceme bavit,“ vysvětlují autoři projektu - majitelka wellness centra, řady ubytování nejenom na Vysočině, ale i v Chorvatsku a na horách, navíc spolumajitelka Datlového pokušení Radka Hobzová s majitelkou jazykové školy Ditou Tománkovou a grafikem a propagátorem Matějem Šarounem.

„Přišli jsme na to, že vlastně nemáme v Třebíči místo, kam bychom mohli chodit a pořádně si zařádit, zablbnout, cokoliv takového. A víceméně i prakticky do rána vznikla myšlenka, že se pokusíme zorganizovat retro diskotéku v Třebíči,“ pokračují ve vyprávění.

Tím místem, které pro svoji akci hledali, se stal Grand hotel na třebíčském náměstí. Jeho spodní zázemí, kde diskotéka byla jenom pro soukromé účely v posledních letech, se teď díky nostalgickému návratu do 70. let minulého století znovu ožije a otevře se veřejnosti.

Co všechno na návštěvníky čeká? Poslechněte si celý rozhovor. 

Spustit audio