Ztráta jihlavských hokejistů se zvyšuje

24. září 2010

Extraligová Dukla Jihlava má za sebou velmi nepovedený týden. V úterý podlehla na ledě Kladna, v pátek si porážku přivezla z Plzně a v neděli přenechala v domácím prostředí tři body Vítkovicím. Severomoravané se na Horáckém zimním stadionu radovali z vítězství 5:3.

Dvougólový náskok si přitom vytvořili už v úvodní třetině a až do konce si ho pak v poklidu hlídali. O branky Jihlavy se podělila trojice útočníků Oldřich Bakus, Tomáš Čachotský a Aleš Padělek.

"Soupeř nám ukázal, že hokej se hraje jinak, než jsme dnes my předváděli dvě třetiny. Ty dva góly jsme pak dali až ve chvíli, kdy už měly Vítkovice zápas pod kontrolou. Dnes prostě vyhrál lepší tým," zhodnotil zápas autor třetí jihlavské branky Aleš Padělek. V tabulce je Jihlava po devatenácti odehraných kolech poslední se čtyřbodovou ztrátou na třináctý Vsetín. První místo patří pražské Spartě.

O víkendu se hrálo také další kolo druhé hokejové ligy. Havlíčkův Brod se rozešel smírně s Kolínem 2:2, Pelhřimov se Žďárem nad Sázavou 4:4 a Velká Bíteš doma podlehla Jindřichovu Hradci 0:2.

autor: est
Spustit audio