Zákulisí natáčení Pochoutkového roku na sladko: na návštěvě u autorky marcipánových řezů s višňovou marmeládou

19. září 2019

V neděli vybrala porota Pochoutkového roku na sladko další soutěžní recept. Byly to marcipánové řezy s višňovou marmeládou od Marie Koubkové. Poslechněte si, jak vypadala návštěva Patrika Rozehnala u ní doma.

Recept na marcipánové řezy se vydal zaznamenat tým Pochoutkového roku v čele s Patrikem Rozehnalem. Zazvonili u vrátek, kde se hned ozvali malí psí hlídači.

To, že byla při pečení legrace, je patrné z audionahrávky, kterou jsme na návštěvě u paní Koubkové pořídili.

Přesvědčit se o tom můžete také v neděli 22. září po 10. hodině dopoledne při poslechu Pochoutkového roku na sladko. Dozvíte se, jak se dělají marcipánové řezy s čokoládovým korpusem, višňovou marmeládou a ořechovým krémem. 

Do soutěže Pochoutkový rok se můžete přihlásit i vy. Stačí poslat svůj tradiční sladký rodinný recept a zahrát si tak o poukázky na nákup kuchyňského vybavení v celkové hodnotě 100 000 korun.

Hraje se celý tento rok, recepty odvysíláme vždy v neděli po 10. hodině. Tak do toho!

Recepty můžete posílat buď poštou na adresu: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha 2, na obálku je nutné připsat heslo „Pochoutkový rok“, nebo můžete recept zaslat prostřednictvím webového formuláře na adrese www.pochoutkovyrok.cz.

autor: Patrik Rozehnal | zdroj: pochoutkovyrok.cz
Spustit audio

Související