Úroveň prodeje zmrzliny je na Vysočině dobrá
Zmrzlinu si můžeme ve stáncích na Vysočině dát bez obav. Úroveň výroby i kultura prodeje se neustále zlepšují. V Událostech regionu to potvrdil hygienik Zdeněk Novotný.
Hygienici se občas setkávají s mikrobiální kontaminací zmrzliny. Ta je důsledkem nedostatečné čistoty při výrobě. Ve zjištěných případech ale konzumentům nehrozila zdravotní rizika.
Dalším tématem dnešní relace je festival Prázdniny v Telči. Jen několik hodin před startem letošního ročníku jsme vyzpovídali jednoho z pořadatelů.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Pro Ukrajinu sehnal kulomety a pušky. ‚Na frontě víte, co jednotka potřebuje,‘ říká český dobrovolník
-
Hnutí ANO zůstává dominantní stranou. Mírně si polepšili Piráti a Stačilo!, ukazuje volební model STEM
-
EXPO se Česku dále prodražuje. Teď už jde o 120 milionů korun navíc, ministerstvo chce kontrolu
-
České houfnice na Ukrajinu. ‚Lidé si víc uvědomují, že zbraně jsou klíčové,‘ zní od Dárku pro Putina