Třebíčští hokejisté přerušili vítěznou sérii. Na domácím ledě prohráli s Litoměřicemi

17. prosinec 2020 06:00

Hokejisté Třebíče neprodloužili svou vítěznou sérii. V domácím prvoligovém utkání prohráli s Litoměřicemi 3:4 v prodloužení.

Hráči Horácké Slavie Třebíč byli po utkání trochu mrzutí, protože ještě krátce před koncem závěrečné třetiny vedli 3:2.

Horácká Slavia byla od páté výhry v řadě necelé dvě minuty, jenže krátce před koncem třetí třetiny hrála Třebíč v šesti a za stejný prohřešek pro mnoho hráčů na ledě byla potrestána také v prodloužení a soupeř obě nabízené výhody využil.

„Škoda, že jsme to neudrželi až do konce. V prodloužení jsme měli přesilovku čtyři na tři a soupeř taky. My ji nevyužili, soupeř ano,“ nehledal žádné výmluvy třebíčský obránce Jakub Stehlík.

Horácká Slavia sice prohrála, v posledních pěti utkáních ale získala do prvoligové tabulky z 15 možných hned 13 bodů. „To nám říkal i trenér: kdyby nám tohle někdo řekl před pěti zápasy, brali bychom to všemi deseti. Spokojenost se sérií, co byla, tohle poslední ale mrzí,“ litoval neprodloužené série obránce Jakub Stehlík.

Nicméně třebíčský trenér Jaroslav Barvíř vyzdvihuje hlavně počet získaných bodů do prvoligové tabulky. „Jsme za ty body rádi, každý bod se počítá. Kluci do toho dali všechno. Dnes jsme ten závěr nezvládli, určitě to ale s námi nezamává.“

Doma odehraje Třebíč další zápas až po Novém roce. V sobotu ještě nastoupí k duelu v Přerově a pak už se celý tým bude těšit na volno a vánoční svátky.

autoři: Jan Kodet , mik
Spustit audio

Související