Tipy do kuchyně: Zaručeně silný vývar, nadýchaná bramborová kaše i křupavý bramborák

Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy kuřecí vývar

Dnes pro vás mám několik tipů, které využijete při vaření.

Bramborák bude krásně křupat, když do těsta přidáte trochu tvarohu. A mnohem jemnější bude, když do něj nastrouháte kousek jablíčka.

Pokud chcete nadýchanou bramborovou kaši, nemusíte hned přidávat smetanu. Ještě do horké kaše vložte kousek másla a přidejte také ušlehaný bílek z čerstvého vejce.

Dobrý vývar se vám zaručeně podaří, když maso vložíte do studené vody. Maso se nezatáhne a všechna chuť bude ve vývaru.

A když budete smažit domácí koblihy, přilejte do těsta kapku rumu. Nevsáknou tolik tuku a budou vonět.

A na závěr něco pro fajnšmekry. Jste milovníci šampaňského? I pro vás mám radu. Pokud vám lehce zvětrá, vhoďte do láhve jednu rozinku, opět příjemně ožije.

autor: Iva Hüttnerová
Spustit audio