Silvestrovské Pochoutky s moderátory televizních soutěží

31. prosinec 2013

Na Silvestra vás Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal pozvali do baru v centru Prahy. Jejich hosty byli současní i minulí moderátoři televizních soutěží – Jan Rosák, Pavel Zedníček a Aleš Háma. Barman Honza Braniš hostům míchal drinky podle jejich přání.

Povídali si hlavně o televizních soutěží, které se staly ve své době populárními. Jan Rosák zavzpomínal na problémy s udělováním cen ve Videostopu, na soutěžícího, který mu utekl ze studia nebo na to, jak ho Hanka Zagorová napálila coby soutěžící v pořadu Riskuj.

Pavel Zedníček prozradil, jak se dostal do Kufru, jestli měl moderátorský vzor a také si vyzkoušel jaké to je hádat slova. Napovídal mu je Jan Rosák i Aleš Háma. Mluvilo se i o dekoracích a natáčení, kdy byl Pavel naštvaný sám na sebe.

Vystavené lahve s alkoholem v baru

Aleš Háma prozradil, kdy usedl poprvé do taxíku, jestli má opravdovou taxikářskou licenci, proč se mu svlékla soutěžící na zadním sedadle a kvůli čemu vyhodil jednoho muže z auta. Řekl nám, jak vypadají podobné soutěže v Rusku nebo Řecku a také, co si ze všech těch otázek pamatuje.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.