Richard Genzer: Partička potřebuje nějakýho joudu. A to jsem já

8. červenec 2019

Je zábavný a v populární Partičce nepřehlédnutelný. Tanečník a improvizátor Richard Genzer tvrdil v Blízkých setkáních, že úspěšný seriál zprvu nikdo nechtěl!

„Překvapilo mě to, protože tady to nebylo. A překvapilo mě, že to pak povolili a jak to frčí. Aby se někdo díval na činohru, protože my to bereme jako činohru, tak mi to přijde dobrý. Já o Partičce vždycky říkám, že je to dobrý. Protože když to uděláš dobře, tak je to dobrý, a když to uděláš blbě, tak je to taky dobrý. Takže nemáš, co zkazit.“

Richard Genzer

Co je dobrý 

„Dobrý je i to, že si neopakuješ text, protože to je improvizace. A nemusíš mít kostým, který tě ve vedru řeže do krku. Vezmeme si triko, lidi řeknou, co máme dělat, my to uděláme dobře, což je dobře nebo blbě, a za hodinu a půl se jde domů. A všichni jsou spokojený,“ směje se Richard Genzer.

Kdo je kdo?

„Tam je ředitel, jedno nervózní šedivý dítě, a to je Suchoš. Pak je tam ufoun, absolutní mimozemšťan, a to je Igor Chmela. Teď tam máme Michala Novotného, který mě rozčiluje nejvíc, protože všechno ví. Já vždycky vidím ty jeho zlý knihovnický oči, když mi radí. A ta parta potřebuje taky nějakýho joudu, a to jsem já.“   

Jak se správně vyslovuje jeho jméno? Co pro něj znamená muzikál? Potěšila ho nabídka do StarDance? Jak velké má děti? Umí se rozčílit?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související