Rajská hovězí na pivu a fazolky s česnekem na másle
6. září 2018
Posledním zastavením akce Léto na grilu byla restaurace U Farských ve Žďáře nad Sázavou.
Hlavní aktér, zpěvák, bavič a moderátor Jarda Hypochondr tam připravil rajskou hovězí na pivu s fazolkami.
Množství surovin je pro větší skupinu lidí.
6 kg hovězí klišky
½ l rajčatového pyré
½ kg nakládaných rajčat
1 lžíce sójové omáčky
½ lžíce kajenského pepře
100 g jíšky
7 g tymiánu
250 g másla
česnek – palička
1,5 kg zelených fazolí
4 lžíce soli
3 lžíce cukru
2 dcl piva
30 rohlíků
1 dcl oleje
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.