Porota soutěže Nůžky: Vybrat vítěze tentokrát nebylo vůbec jednoduché

8. duben 2019

Celotýdenní pěvecká soutěž Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád! je s vámi každý všední den dopoledne v 09:50. A o víkendu hodnotíme a vybíráme vítěze.

V oblíbené rozhlasové soutěži o digitální rádio v minulém týdnu zazněly písně zpěváků Petra Hapky, Dalibora Jandy a kapel Team, Mirai a Olympic. Zajímá vás, kterou píseň naši soutěžící dozpívali nejlépe? Byl nejúspěšnější pan Jan, Jiří, Bohuslav, nebo paní Zdeňka, či paní Hanka?

Nezávislá rozhlasová porota měla nelehký úkol, protože všichni zpěváci předvedli velmi dobrý výkon. Výherce však za celý soutěžní týden může být jen jeden. Porota v čele s Arturem Kubicou rozhodla, že nejúspěšnějším zpěvákem minulého týdne byl pan Bohuslav ze Vsetína. Digitální DAB+ rádio tak putuje až na Valašsko.

Vyhodnocení v podání Artura Kubici, který stojí v čele nezávislé rozhlasové poroty, si můžete poslechnout v audio nahrávce (viz Artur Kubica a jeho týdenní rekapitulace soutěže).

Soutěže Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád! se můžete zúčastnit každý všední den v 09:50. Stačí v tento čas zavolat na 596112266 a zkusit správně dokončit ustřihnutou písničku. Za každý úspěšný pokus jsou soutěžící odměněni drobnou výhrou. Vyhodnocení celého týdne, tedy vítěze, který vyhrává digitální DAB+ rádio, uslyšíte vždy v sobotu v 08:50 ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava.

Plné znění pravidel soutěže najdete zde.

autoři: Zita Šperlínová , Artur Kubica
Spustit audio