Pondělní Noční linka: Co jste ztratili a po nějaké době znovu našli?

27. září 2021

Od pro vás důležitých věcí, svatebního prstenu až po kamarády, přátele nebo lásku? Co jste po letech znovu našli, i když jste v to už nedoufali? Možná jste našli i ztracenou radost ze života? Díky komu nebo čemu? Co ztraceného, zmizelého se opět po nějaké době ve vašem životě objevilo?

Ztráty a nálezy, patří k životu. Pokud ztratíme pro nás důležitou věc a máme k ní osobní vztah, protože jsme ji dostali od někoho nám milého, je nám to moc líto. Nezřídka se ovšem stává, že se tato věc opět objeví na povrchu zemském, ač jsme v to už nedoufali.

Do našeho života se může po letech stejně tak vrátit i ztracený kamarád a nebo dokonce láska. Je už sice o nějaký ten rok starší, ale zkušenější a zralá jako víno. Co se vám ztratilo, zatoulalo a zase se našlo? V našem životě nejsou naštěstí všechny ztráty definitivní, o to větší radost pak máme, když se zase někdy objeví to, co jsme měli rádi.

Na vaše příběhy a vyprávění se moc těší moderátor Noční linky Karel Sladký. K tématu mu můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.