Pohled do zákulisí natáčení Pochoutkového roku: Za měchuřinkami Kateřiny Kroupové do Hrdel

5. červenec 2018

Porota Pochoutkového roku ve složení Naďa Konvalinková, Pavel Pospíšil a Jaroslav Sapík vybrala další soutěžní recept. Štěstí se tentokrát usmálo na paní Kateřinu Kroupovou z Hrdel na Litoměřicku.

Recept na sýrové měchuřinky, jakési malé smažené penízky ze strouhaného sýra, se vydal zaznamenat tým Pochoutkového roku v čele s Patrikem Rozehnalem. Paní Kroupová je přivítala u branky v kuchyňské zástěře, a pak už to začalo... No, poslechněte si sami, jak to při natáčení v Hrdlech vypadalo...

O tom, že je vaření zábava, se můžete přesvědčit už tuto neděli po 10. hodině v našem vysílání, kdy vás naučíme sýrové měchuřinky dělat.

Do soutěže Pochoutkový rok se můžete přihlásit i vy. Stačí poslat svůj tradiční rodinný recept a zahrát si tak o poukázky na nákup kuchyňského vybavení v celkové hodnotě 100 000 korun. Hraje se celý tento rok a recepty odvysíláme vždy v neděli po 10. hodině. Tak do toho!

Recepty můžete posílat buď poštou na adresu: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha 2, na obálku je nutné připsat heslo Pochoutkový rok, nebo můžete recept zaslat prostřednictvím webového formuláře na webu Pochoutkového roku.

Spustit audio