Páteční Noční linka: Kdy jste naposledy potkali šarmantního člověka?

7. prosinec 2018

Co vytváří podle vás kouzlo osobnosti, v čem šarm spatřujete vy? Je pro vás po životních zkušenostech první dojem důležitý? Čeho si na lidech všímáte? Kdo je a nebo byl pro vás šarmantní osobností? Má šarm někdo z vašeho okolí, koho třeba denně potkáváte- může to být i prodavač, prodavačka, učitel, soused? 

Český rozhlas vyhlásil 23. ročník celostátní rozhlasové ankety Šarmantní osobnost roku. Na vaše tipy, návrhy jmen na šarmantní osobnost čekáme jen do konce roku. Posílat je můžete na adresu Český rozhlas, Šarmantní osobnost, Havlíčkova 292, 501 01, Hradec Králové.

Za svůj tip můžete být odměneni i hodnotným dárkem.

Další šarmantní osobnost vyhlásí zatím poslední, stále kralující šarmantní osobnost Viktor Preiss v Hradci Králové v dubnu příštího roku na Galavečeru, který odvysílá i Český rozhlas.

A tak se Karel Sladký zeptá, kdo z veřejně známých, ale i neznámých, obyčejných lidí má pro vás šarm? A kdy jste někoho šarmantního potkali naposledy? Kdy a kde to bylo?

Karlovi můžete k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo mu zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio