Nedělní Noční linka: Můj šestý smysl

3. říjen 2021

Máte něco jako šestý smysl? Někdy se pod šestým smyslem rozumí nejen intuice, ale i jakési nadpřirozené, mimosmyslové vnímání nebo vědecky nepopsaný přenos myšlenek či informací. Dáte na svůj vnitřní hlas? Stala se někdy vaše předtucha skutečností? Dokážete předpovídat, co se stane?

Pomysleli jste někdy na někoho a on se vzápětí ozval, i když jste nebyli ve spojení třeba léta? Když zazvoní telefon, tušíte, kdo je na druhém konci, než zvednete sluchátko? Varoval vás někdy vnitřní hlas, myšlenka nebo pocit - tohle nedělej, tam nejezdi, to neříkej, tam se nekoukej - a pak jste byli rádi? Zachránili jste se někdy nebo někoho díky šestému smyslu? Máme ho podle vás všichni nebo jen někdo? A je vaše intuice neomylná, anebo se na ni nemůžete spolehnout? Jaké jsou vaše příběhy plné předtuchy, divných pocitů, našeptávání vnitřního hlasu a další?

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.