Léto na grilu - Jarda Hypochondr griloval v Novém Studenci

8. červenec 2018

V sobotu zavítal moderátor Českého rozhlasu Vysočina a zpěvák Jarda Hypochondr do Nového Studence, aby návštěvníkům udělal Noky na grilu s majdou na pivu. Kompletní recept najdete v článku.

Své kuchařské umění předvedl Jarda Hypochondr v Novém Studenci u Ždírce nad Doubravou. A co se grilovalo?

Noky na grilu s majdou na pivu:

- kuřecí maso (stehenní řízek)

- noky

- cibule

- zakysaná smetana, sladká smetana

- bazalkové pesto

- slanina

- olej, sůl, pivo

Cibulku orestujeme dozlatova a přidáme kuřecí maso. Noky uvaříme ve vodě a orestujeme na grilu. Poté vše smícháme dohromady, přidáme pivo, smetanu a bazalkové pesto.

Příští zastávka Léta na grilu s Jardou Hypochondrem a samozřejmě s novým receptem bude v sobotu 14. července v Hladově.

Spustit audio

Související