Léto na grilu - Jarda Hypochondr griloval v Novém Studenci
V sobotu zavítal moderátor Českého rozhlasu Vysočina a zpěvák Jarda Hypochondr do Nového Studence, aby návštěvníkům udělal Noky na grilu s majdou na pivu. Kompletní recept najdete v článku.
Své kuchařské umění předvedl Jarda Hypochondr v Novém Studenci u Ždírce nad Doubravou. A co se grilovalo?
Noky na grilu s majdou na pivu:
- kuřecí maso (stehenní řízek)
- noky
- cibule
- zakysaná smetana, sladká smetana
- bazalkové pesto
- slanina
- olej, sůl, pivo
Cibulku orestujeme dozlatova a přidáme kuřecí maso. Noky uvaříme ve vodě a orestujeme na grilu. Poté vše smícháme dohromady, přidáme pivo, smetanu a bazalkové pesto.
Příští zastávka Léta na grilu s Jardou Hypochondrem a samozřejmě s novým receptem bude v sobotu 14. července v Hladově.
Související
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Síť proruských propagandistů odhalovali s Čechy Belgičané. Podplácením se zabývá také Nizozemsko
-
Záměnu pacientek, která vedla k interrupci, vyšetřuje policie. Bulovka je připravená poskytnout odškodnění
-
PRŮZKUM: Pomlázku plete už jen 21 procent Čechů. Velikonoční zvyky se překvapivě drží v Praze
-
Netanjahu svolil k obnovení jednání s Hamásem o příměří. Izraelská delegace se vrátí k rozhovorům