Lázeňská léčba a wellness „bez starosti“ čeká na hosty Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech

27. srpen 2020

Karlovy Vary. Město se slavnou historií a také největší a nejznámější lázně u nás. Najdete v nich mnoho lázeňských domů a hotelů, kde si můžete dopřát tradiční lázeňskou péči, širokou nabídku wellness programů i jednotlivé procedury. Jedním z největších poskytovatelů lázeňské péče v Karlových Varech je moderní komplex Spa Resort Sanssouci.

„Sans souci“ znamená ve francouzštině „bez starosti“. A právě v tomto duchu nabízí své služby Spa Resort Sanssouci. Lázeňský komplex spadá pod společnost Imperial Group Karlovy Vary a vznikl propojením někdejších hotelů Sanssouci, Švýcarský Dvůr a balneocentra Villa Mercedes.

Saunové rituály ve Spa Resortu Sanssouci

Hosté sem přijíždějí především za tradiční karlovarskou lázeňskou léčbou, která je založená na využití přírodních léčivých zdrojů – termominerální vody, přírodních plynů a peloidů. Ty se používají pro široké spektrum lázeňských a wellness procedur. Pro potřeby pitné kúry a koupelí je dokonce do hotelů přiveden nejznámější karlovarský pramen – Vřídlo.

Lázeňská péče a wellness programy jsou poskytovány v balneocentru ve Ville Mercedes. V nabídce je více než sto léčebných výkonů a procedur, které zajišťuje vysoce kvalifikovaný personál. Jednou z novinek je wellnessový CBD balíček, který využívá pro změnu léčivé síly konopí. Návštěvníci tu mají k dispozici také moderní bazénový komplex, sauny a whirlpool.

Spa Resort Sanssouci obklopují lázeňské lesy

„Spa Resort Sanssouci nabízí hostům i vyžití mimo lázeňskou léčbu,“ říká marketingový manager Luboš Bohůnek. Hosté mohou využít minigolf, venkovní dětské hřiště, navštívit galerii a podobně. Proto je skvělým místem pro pobyt nejen lázeňských hostů, ale třeba i rodin s dětmi.

Spustit audio

Partneři

Více o tématu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.