To je punk! Plánujete jít na Kefír?

26. srpen 2019

Jak strávit poslední prázdninový víkend? No přece si pořádně zařádit, ještě než začne škola! Na festivalu Kefír se o zábavu postará i bláznivá divadelní komedie Rádia Junior Jak (ne)dělat rádio s Tomášem Vackem a Jirkou Kohoutem v hlavních rolích. Doražte za námi! Kašpárek v rohlíku a youtuber Ševa doporučují!

Rádio Junior se loučí s prázdninami, a to ve velkém stylu. Vyrážíme totiž na „bejbypankový“ festival Kefír, který se koná na zámku Kačina už v sobotu 31. srpna. Ntrpělivě nás tam vyhlíží oblíbený Kašpárek v rohlíku.

Rádio Crazy v akci

Jak (ne)dělat rádio na festivalu Bookni si 2018

Těšit se můžete na oblíbené divadelní představení Jak (ne)dělat rádio, díky kterému můžete nahlédnout do zákulisí rozhlasového vysílání ulítlého rádia Crazy. Zjistíte, jaké bláznivé situace musejí rozhlasáci řešit. Ti nejkurážnější diváci se můžou dokonce do představení zapojit a zkusit si třeba konkurz na moderátora nebo natáčení rozhlasové hry. Těšíme se na vás v sobotu 31. srpna od 16:00 v Kašpárkově městečku!

Soutěže

Na Kefíru ale budeme celý den a jsou pro vás připravené hry a spousta zábavy. A třeba odejdete i s vlastnoručně vyrobeným suvenýrem. Najdete nás kousek od velkého šapitó, tak si přijďte zasoutěžit.

Kdy?
sobota 31. srpna

Kde?
zámek Kačina

Těšíme se na vás!