Humoriáda na cestách roztančila uvaděčky v klatovském divadle

8. listopad 2019

Do Divadla v Klatovech se na úterní (5. 11.) představení Humoriády na cestách sjeli diváci z celého Plzeňského kraje. Nenechali si ujít vystoupení Tomáše Töpfera, Ivanky Deváté a Jiřího Krampola. Ti se střídali ve vyprávění a nenechali rozesmáté publikum ani na chvíli odpočinout.

Na scéně klatovského divadla se účinkující usadili do jakéhosi pomyslného obývacího pokoje s pohodlnými křesly, stolečkem, lampou a vyprávěli jednu veselou historku za druhou. Diváci měli pocit, že jsou u nich doma na návštěvě a užili si pohodový večer plný laskavého humoru.

Jedním z hostitelů byl také moderátor večera Patrik Rozehnal a zpěvák Pavel Vítek, který zazpíval své největší hity, ale zároveň v písničkách připomněl i Pavla Bobka, Jiřího Suchého a další hvězdy naší pop music.

Během celého večera se diváci neustále smáli a odměňovali účinkující častým hlasitým potleskem. Vyslechli si úsměvné anekdoty v podání Tomáše Töpfera a Jiřího Krampola nebo humorné vzpomínky na syny Ivanky Deváté. Všichni tři hosté pak publikum odrovnali, když líčili své zkušenosti s baletem nebo s použitím toalet v cizině.

Také během této zastávky Humoriády na cestách lidé v sále rozhodovali, co budou účinkující vyprávět. Silou svého potlesku tak určili, že Jiří Krampol se podělil o to, jak Gusta Fučíková kupovala koberec, Ivanka Devátá citovala školní poznámky svého syna a Tomáš Töpfer připomněl, jak zaskakoval za svého kolegu v tanečním čísle na jevišti.

Po skončení představení následovala velká společná autogramiáda. Návštěvníci k podpisům využili stolní kalendáře Humoriády na rok 2020 s tvářemi všech pravidelných hostů tohoto pořadu, který dostali jako dárek ke vstupence.

O Humoriádu na cestách je tak velký zájem, že už jsou všechny její zbývající zastávky až do konce listopadu vyprodány, za což posluchačům a divákům velice děkujeme.

V úterý 12. 11. se na vás s Humoriádou na cestách těšíme v Divadle na Šantovce v Olomouci.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka