Hovězí kližka na pivu se smetanovou omáčkou
26. červenec 2018
Moderátor a zpěvák Jarda Hypochondr griloval v rámci akce Léto na grilu také v Golčově Jeníkově. Tentokrát připravil hovězí kližku na pivu se smetanovou omáčkou.
Následující recept je pro větší množství lidí.
Budeme potřebovat
6 kg hovězí kližky
0,5 kg cibule
0,3 kg mrkve
2,5 litru smetany
1 lžíci tandoori
3 lžíce soli
3 lžíce cukru
30 dkg celeru
30 dkg petržele
30 rohlíků
2 dcl oleje
2 dcl piva
Léto na grilu
Pojďte se s námi bavit, dobře najíst a také zazpívat. To vše je léto na grilu. Moderátor, zpěvák a bavič Jarda Hypochondr objede během léta celkem devět míst.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka