Galakoncert k 10. narozeninám Klubu Evergreen. Nenechte si ho ujít!

7. říjen 2021

Narozeninová oslava v čele se svými tvůrci a moderátory, zpěváky Dashou a Janem Smigmatorem, proběhne ve velkém stylu – galakoncertem v pražském Foru Karlín ve čtvrtek 7. října.

Dvouhodinová koncertní show má nabitý program. Kromě hlavních protagonistů se můžete těšit na řadu hudebních novinek, zbrusu nová aranžmá léty prověřených hitů, mistrovská instrumentální sóla členů orchestru, nečekaná hudební překvapení a hvězdné hosty.

Během galakonceru vzdají oba zpěváci hold svým hudebním vzorům Franku Sinatrovi, Tonymu Bennettovi, Louisi Armstrongovi, Elle Fitzgerald, Barbře Streisand, Édith Piaf, ale i legendám české hudební scény Karlům Černochovi, Štědrému, Hálovi a v neposlední řadě Mistru Karlu Gottovi. Vedle řady duetů pak Dasha a Jan Smigmator zazpívají i několik písní ze svých sólových alb.

Významným hostem večera bude Helena Vondráčková a také Dětský pěvecký sbor Českého rozhlasu.

Součástí galakoncertu bude křest velkého narozeninového alba Klub Evergreen 10 let, které vydává vydavatelství Českého rozhlasu Radioservis. Kmotrem alba se stane generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Vstupenky na galakoncert Klubu Evergreen zakoupíte na stránkách Ticketmasteru.

autor: nwe

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.