FOTO: Hokejisté Dukly výhrou pogratulovali svému legendárnímu trenéru Stanislavu Neveselému

16. září 2021 06:00

Hokejisté Jihlavy ve svém úvodním utkání sezony porazili Vsetín 3:0. Náležitě tak oslavili ziskem tří bodů i jubileum svého legendárního trenéra.

Jihlavští hokejisté zahájili novou sezonu na výbornou. Ve šlágru první ligy porazili Vsetín 3:0. O úvodní buly duelu se postaral bývalý hokejista a legendární trenér Dukly Stanislav Neveselý.

Legendární trenér

Stanislav Neveselý oslavil v květnu 85. narozeniny, jenže Dukla a fanoušci v tu dobu nemohli legendárnímu trenérovi popřát, a tak klub zvolil ke gratulaci úvodní domácí duel nové sezony. „To mužstvo, co tady bylo dávané dohromady, tak postupně jsme nadělali hodně výkonů dobře, ať to byli kluci Holíci, byli to skutečně dobří hráči,“ vzpomíná Stanislav Neveselý.

V Jihlavě vytvořil výraznou trenérskou dvojici s Jaroslavem Pitnerem, se kterým dovedli Duklu osmkrát k titulu mistrů republiky. „Já jsme jako hráč tady skončil dost brzo, protože začal Pitner dělat u národního mužstva, samozřejmě někdo u toho musel být a dávat to dohromady.“

Jihlavští hokejisté udělali v duelu se Vsetínem Stanislavu Neveselému radost hned ve třetí minutě utkání, kdy využil únik dvou hráčů útočník Dukly Vítězslav Brož.

Jihlava v každé třetině vstřelila do brány Vsetína jeden gól a vzhledem k tomu, že soupeř se ani jednou neprosadil, tři body získala Dukla.

autoři: Jan Kodet , mik
Spustit audio

Související