Fanoušci přijeli na koncert zpěváka Davida Krause do Nového Města zbytečně

24. září 2010

Zbytečně včera přijelo do Nového Města na Moravě několik desítek lidí na koncert zpěváka Davida Krause. Vystoupení se totiž vůbec neodehrálo. Chyba není na straně organizátorů ani hudebníků. Manažer chybně sdělil skupině, aby byla na místě v sedm hodin večer na zvukovou zkoušku. V tu dobu ale měl začínat samotný koncert.

Než se devítičlenné hudební těleso kompletně dostavilo na místo, zklamaní posluchači odešli. Pro Davida Krause a skupinu to nebyla první špatná zkušenost a s manažerem se okamžitě rozešeli. "To je neprofesionalita a ostuda. A je to naše ostuda, nikoho nebude zajímat, že támhle někdo něco špatně řekl. Může se stát, že tu budeme hrát někdy znovu a lidi nepřijdou, protože si řeknou, že zase nepřijedeme," řekl na místě rozhořčený Kraus.

"Je nám to líto, těšili jsme se, že si zahrajeme," doplnil bubeník Radek Břicháč, kterému přizvukoval kytarista Marek Štifter: "Jsme z toho smutní. Dokonce až sem do Nového Města přijela holka z Pardubic. Jí a samozřejmě i mísním se omlouváme." Vstupenky návštěvníkům se ani nezačaly prodávat. Vedení novoměstského kulturního zařízení bude od bývalého manažera Krausovy kapely požadovat úhradu všech nákladů, které s pořádáním koncertu vznikly. Také kapela bude od manažera požadovat uhradu honorářů.

autor: uli
Spustit audio