Dnes s Václavem Neckářem a jeho Půlnoční

13. březen 2012

Hostem dnešních evergreenů bude Václav Neckář, který minulý týden získal v rámci udílení výročních cen Akademie populární hudby Anděl 2011 hned tři ocenění.

Díky skladbě "Půlnoční" si společně se skupinou Umakart odnesl cenu k kategorii Píseň roku, Videoklip roku a navíc ve svých 68 letech jako legenda české populární hudby vstoupil do Síně slávy. V dnešních evergreenech si píseň "Půlnoční" zahrajeme a určitě ji uslyšíte i zítra v Horáckém divadle v Jihlavě, kam Václav Neckář přijede na předávání Ceny Ď.


Václavova píseň Půlnoční se stala Skladbou roku, rozhodně si ji v dnešních Třech hodinách s evergreeny zahrajeme! V soutěžích budete moci vyhrát 2 vstupenky na divadelní představení Dívčí válka (Kulturní dům Máj v Pelhřimově; 21. března od 19.00 hodin). A taky DVD se záznamem narozeninového koncertu Karla Vágnera a Honzy Vyčítala.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.